Mivel mossak fogat?

mivel.mossak.fogat.cikk.01

"Mivel mossak fogat?" hangzik el a kérdés nap mint nap a fogorvos rendelésen.

"Mindegy, csak mossa!"- szolt a válasz régebben. Ma már egészen más a szemlélet. Egy jobban felszerelt drogériában szembe jön velünk a fogápolási termékek végtelennek tűnő kínálata. Milyen fogkefét vegyek? Hagyományosat? Elektromost? És milyen fogkefét? Puhábbat? Keményebbe? Drágát vagy jobb az olcsó is? És mi a helyzet a fogköztisztító kefékkel, a fogselyemmel? Mi a jobb és egyáltalán mire valók igazán?

Az igazság az, hogy mindenkinek másra van szüksége. A különböző termékek minősége és gyakorlati használhatósága más és más. Egy odafigyelő fogorvos vagy egy jól képzett fogászati higiénikus el tudja látni tanáccsal, hogy Önnek egyénileg melyek azok az ápolási termékek, amikre szüksége van.

Fogszabályozás rendelőnkben!

A gyermekfogászat talán legfontosabb feladata a megelőzés és a tudatos fogápolás! Amire viszont nem túl sok befolyásunk van az a gyermekünk tejfogainak elvesztése, a csontfogak kinőlésének sorrendje ...

Tovább

Sürgősségi fogászati ellátás!

A fogfájás már csak olyan, hogy nincs tekintettel a hétvégékre és a rendelési időre. Mit kell tennie, ha váratlanul érkezik a baj és azonnali segítségre van szüksége?

Tovább