Sebészeti beavatkozások

szajsebeszet.01

Szájsebészetre sajnos néha szükség van, a modern fogászat elengedhetetlen része. Már rég nem a feldagadt arcokról és vésővel és kalapáccsal kibányászott bölcsességfogakról szól. Ma már a modern gépek és eszközök széles skálája könnyíti a munkánkat és segít a betegek kíméletes és lehetőség szerint lelki traumamentes ellátását.

Gondoljunk csak arra, hogy milyen nagy hasznunkra vannak például az implantátumok és a csontpótló anyagok. Az implantátumok megjelenés kiszorította szinte teljesen a kivehető vagy részlegesen kivehető fogsorokat. Amíg régebben a hátsó rágófogak elvesztését csak kivehető fogsorokkal tudtuk pótolni, ma már szinte alig készítünk fogsort.

Lehetővé vált egy fog pótlása úgy, hogy nem kell a mellette lévő egészséges fogakat lecsiszolni. Esztétikailag kifogástalan, észrevehetetlen megoldás. A beavatkozás maga frappáns és egyszerű, kevésbé megterhelő, mint amilyen a fog eltávolítása volt.


< Fogszabályozás rendelőnkben   EsthetikDent Garancia >

Fogszabályozás rendelőnkben!

A gyermekfogászat talán legfontosabb feladata a megelőzés és a tudatos fogápolás! Amire viszont nem túl sok befolyásunk van az a gyermekünk tejfogainak elvesztése, a csontfogak kinőlésének sorrendje ...

Tovább

Sürgősségi fogászati ellátás!

A fogfájás már csak olyan, hogy nincs tekintettel a hétvégékre és a rendelési időre. Mit kell tennie, ha váratlanul érkezik a baj és azonnali segítségre van szüksége?

Tovább